Viktigt angående tv och bredband

Styrelsen fick på årsmötet i uppgift att se över situationen med fiber/bredband och tv.

Då det nuvarande avtalet med Com hems kabel tv löper ut, ett avtal som bara har erbjudit dom gamla analoga kanalerna samt att en installation av fiber inte för tillfället bedöms som nödvändig p.g.a för dyra kostnader så har Brf Centrum tecknat ett kollektivt avtal innehållande bredband 100 samt tv silver med tivo hos Com hem till ett mycket förmånligt pris för dom boende.

Det kommer innebära en höjning av månadsavgiften,men om man som boende väljer att säga upp sina nuvarande bredbandsavtal kommer det bli en sänkt månadskostnad iallafall. Mer information om höjd månadsavgift kommer lite längre fram.

Om man redan idag är bredbands eller tv-kund hos Com hem får man ta kontakt med dom och meddela att man ingår i detta kollektiva erbjudande, Då rabatteras nuvarande abonnemang till 0 kr  i månaden(f.r.o.m 2018-04-01)

Vill man ha högre hastighet eller större tv utbud får man lägga till den kostnaden själv, com hem utlovar då rabatt på dessa priser.

Det kommer dock inte att bli ett massutskick av routers och tv-boxar, Utan samtliga boende får själva kontakta com hem för att få dessa utskickade.

Mer information gällande detta kommer när vi närmar oss start för avtalet, Men vi rekommenderar alla som vill nyttja detta erbjudande att så fort som möjligt att se över sina abonnemang om man är bredbandskund hos en annan operatör. https://www.comhem.se/

 

Mvh styrelsen Brf Centrum